Deniz Adalı Kiev'den son durumu aktardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile Ukrayna arasında, Ankara'nın Moskova ile Kiev arasında arabulucu rolü üstlenebileceğini belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan gerilimin azalması için 3 Şubat'ta Kiev'i ziyaret ederek Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ile Ukrayna arasında Ankara'nın Moskova ile Kiev arasında arabulucu rolü üstlenebileceğini belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan gerilimin azalması için 3 Şubat'ta Kiev'i ziyaret ederek Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy ile görüşecek.

Ulusal Kanal Haber Müdürü Deniz Adalı, Ukrayna halkı ile temaslarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti öncesi son durumu aktardı.

"Türkiye ile Suriye masaya oturmalı" Dış Politika NATO'nun Türkiye'de işlediği suçlar Dış Politika İsviçre Türk Toplumu binası açıldı Dış Politika Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika