PKK'ya karşı 'Kış Kartalı Hava Harekatı'

Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı gerçekleştirildi. 'Kış Kartalı Operasyonu' ile teröristlerin barınakları, sığınakları, inleri, mağaraları yıkıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde teröristler tarafından üs olarak kullanılan Derik, Sincar ve Karacak bölgelerindeki terör yuvalarına karşı ' Kış Kartalı Hava Harekatı'nı gerçekleştirdi. Teröristlerin barınakları, sığınakları, inleri, mağaraları yıkıldı.

Emekli Hava Pilot Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş, ' Kış Kartalı Hava Harekatı'nı değerlendirdi.

Merkez Bankası'ndan hükümete enflasyon mektubu Ekonomi Türkiye'nin NATO'daki pozisyonu ne olmalı? Dış Politika Erdoğan ziyareti öncesi Ukrayna'da son durum Uzman Görüşü Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü FETÖ'nün "Tavşan Aday" taktiğini deşifre etti! Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü