Yurt genelinde hava nasıl olacak?

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı vatandaşa zor anlar yaşattı. Birçok bölgede ulaşımı zorlaştırdı. Peki bu hafta Türkiye'yi nasıl bir hava bekliyor?

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı vatandaşa zor anlar yaşattı. Birçok bölgede ulaşımı zorlaştırdı. Peki bu hafta Türkiye'yi nasıl bir hava bekliyor? Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmini Uzmanı Abdullah Macit Gün Ortası programında değerlendirdi.

Rusya-Ukrayna geriliminde son durum ne? Siyaset ‘Gizli Omicron’ varyantı BA.2 Sağlık HDP için gözler Meclis'te Uzman Görüşü Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü FETÖ'nün "Tavşan Aday" taktiğini deşifre etti! Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü