Konut aidatlarına yapılan fahiş zam

Kiralarla yarış halinde olan aidat tutarlarına yüzde 70'i bulan zam yapıldı. Özellikle güvenlik ve temizlik personeli olan konut sitelerindeki personel gideri aidatın artmasına neden olacak en önemli kalemlerden.

Yeni yılda konut sitelerinde aidatlara yapılan zam yüzde 70'i buldu. Belirlenen yeni aidat tutarları, site sakinleri ile yönetimlerini de karşı karşıya getirdi.

Artışların asgari ücrette yapılan zam, enflasyon, elektrik, doğalgaz ve su fiyatlarındaki artışlardan kaynaklandığı belirtiliyor.

Avukat Cengiz Hortoğlu, konut aidatlarına gelen fahiş zamlarla birlikte ortaya çıkan sorunları ve çözüm yollarını, Figen Civan'ın sunduğu Hafta Sonu programında değerlendirdi.

Esnaf elektrik faturalarından şikayetçi Ekonomi Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı İstanbul'da Ekonomi Büyüteç - 28 Ocak 2022 Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi