İstanbul'da suya yeni zam mı geliyor?

Geçtiğimiz ay İstanbul'da suya yapılan yüzde 17.80'lik artıştan sonra, İmamoğlu su fiyatlarının arttırılması için İSKİ Genel Kurulu'nu olağanüstü toplayacağını açıkladı. İmamoğlu, zammın kabul edilmemesi durumunda mahkemeye gideceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen ayki zamdan sonra suya yeni fiyat artışı açıklaması yaptı.

İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu ile birlikte Unkapanı Yağmursuyu Tüneli inşaat çalışmalarını inceleyen İmamoğlu, suya zam için İSKİ Genel Kurulu'nu olağanüstü toplayacağını açıkladı.

İSKİ'nin elektrik tüketim bedelinin son bir yılda 1 milyar 300 milyon liradan 2 milyar 700 milyon liraya çıktığını dile getiren İmamoğlu, buna karşın İBB Meclisi tarafından su fiyatlarına zam değil, indirim yapıldığını belirtti.

Olağanüstü toplantı ile ilgili grup başkanvekilleriyle acil bir siyasi görüşme talep ettiğini belirten İmamoğlu, "bu konuya olağanüstü genel kurulda çare bulunmazsa hukuk önünde hakkımızı arayacağız" dedi.

Son olarak geçtiğimiz ay İstanbul'da suya yüzde 17.80'lik artış yapılmıştı.

Memur ve emekliye zam Meclis'ten geçti Ekonomi Günaydın Türkiye Ekonomi Muhtar maaşları 4 bin 250 lira oldu Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi