Tarih içinde pedal çevirecekler

Antalya Bisiklet Turunda yerli yabancı sporcular tarih içinde pedal çevirecek. "Adrenalin Antalya'da yükseliyor" sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek organizasyonda bisikletçiler, Köprülü Kanyon, Aspendos, Perge, Termessos ve Side gibi antik kentlerden geçecek. Hedef, kenti bisiklet turizminde de merkez haline getirmek.Antik kentlerde tarihle iç içe pedal çevirecekler.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Antalya Bisiklet Turunda yerli ve yabancı bisikletçiler, antik kentlerde pedal çevirecek.

21-24 Şubat'ta düzenlenecek organizasyon Uluslararası Bisiklet Birliği takviminde 2.2 kategorisinde 4 etaplı yol yarışı olarak yer alıyor. Organizasyonda, 21 ülkeden 28 takım mücadele edecek.

"Adrenalin Antalya'da yükseliyor" sloganıyla yapılacak yarışta bisikletçiler, Köprülü Kanyon, Aspendos, Perge, Termessos ve Side gibi antik kentlerden geçecekler. Amatörlerin yarışacağı "Gran Fonda"da ise binin üzerinde katılımcının mücadele etmesi bekleniyor.

Antalya Gazeteciler Cemiyetinde konu ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Organizasyon direktörlerinden Haluk Özsevim, kenti bisiklet turizminde de merkez haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Organizasyona halkı da dahil etmek için pazar günü 4 kilometrelik yarış düzenlenecek. "Tarihi Eserler Bulunduğu Topraklarda Güzeldir" sloganıyla 800 öğrencinin katılacağı bir etkinlikte yapılacak.

Kuzuya bebek bezi bağladılar Yurt Rize'de su samuru görüntülendi Yurt Van'da 45 kilo eroin bulundu Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt