Adrenalin merkezi Palandöken

Adrenalin tutkunlarının yeni adresi Erzurum Palandöken Kayak Merkezi oluyor. 12 ay aralıksız hizmet verilmesi hedeflenen merkezde "zipline", dev salıncak, insan sapanı sunulan yeni hizmetler arasında.

Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Palandöken'de adrenalin tutkunları için yeni hizmetler sunuluyor. Zİpline (ziplayn), dev salıncak, insan sapanı ve çim kayağıyla tesis yazın da hizmet vermeyi sürdürüyor.

12 ay aralıksız hizmet verilmesi hedeflenen kayak merkezinde yeni kurulan eğlence sistemlerinde heyecanlı dakikalar yaşanıyor.

Kış turizminin "parlayan yıldızı" olan merkez, gondol, kızak, "snowboard" (sınovbord), yamaç paraşütü, gece kayağı, lastik raftingi, buz tırmanışı gibi etkinliklerin yanı sıra yazın da dev salıncak, insan sapanı ve "zipline" hizmetiyle turistlere ayrı bir heyecan yaşama imkanı sunuyor.

Palandöken Dağı'nın farklı noktalarında kurulan eğlence yerleri, bir tarafta Palandöken diğer tarafta da Erzurum manzarasıyla misafirlerine farklı yerleri aynı anda görme imkanı sağlıyor.

İyi Parti'den doğalgaz açıklaması Gündem Biden konusunda vatandaş ne düşünüyor? Gündem Umut dolu bekleyiş devam ediyor Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem