Bebek lemur gülümsetti

Kuzey Carolina’daki Duke Lemur Center’da dünyaya gelen Agatha adındaki sevimli lemur; iri kulaklı, geniş gözlü Kuzey Amerika'daki 24 türden yalnızca bir tanesi.

Uluslararası Doğa Koruma Birliği tarafından günümüzde "Tehlike Altındaki" olarak sınıflandırılan cinsler bir arada bulunuyor.

Agatha, tipik bir ayet ayı için doğum ağırlığının üçte ikisi olan Snickers çubuğundan biraz daha ağır olarak dünyaya geldi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Semih Koray: Yeni hamle İncirlik olmalı Gündem İdlib karadan Afrin havadan izleniyor! Özel Kuvvetler keşif yapıyor Gündem Gaziantep'te polis operasyonunda çatışma çıktı Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem