Şehit Kaymakama beste

Ozan Şadan Büyükkurt, Mardin'in Derik ilçesin'de bombalı saldırı sonucu şehit düşen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk anısına beste yaptı.

Ozan Büyükkurt "Safitürk'ün kazılan hendekleri kapatmak için çalıştığını gördük. Öldürülmesi beni çok duygulandırdı" dedi.

Antalya'da yaşayan Ozan Şadan Büyükkurt, bu besteyi Mardin'in Derik ilçesin'de bombalı saldırı sonucu şehit düşen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için yaptı. Safitürk'ün yaptığı hizmetler ozanı duygulandırdı.

Ozan Büyükkurt, Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan'dan yazar Muammer Aksoy'a kadar öldürülen birçok isme beste yapmış. Ozan son çalışmasını da 10 Kasım 2016'da odasına yerleştirilen bomba ile şehit düşen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için yaptı.

Devlet Bahçeli yine Doğu Perinçek'i hedef aldı Gündem Vatan Partisi’ne 100 yeni üye Gündem Önsel: PKK'nın "Hayır" demesi, "Evet"i desteklemesidir Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem