Zabıta Nusret huzuru çobanlıkta buldu

İstanbul'da 30 yıl zabıtalık yaptıktan sonra memleketi Kırklareli'ne dönen Nusret Akyüz, huzuru kır yaşamında buldu. Kitap tutkunu olan ve hayvancılık yapan Zabıta Nusret, hayvanlarını otlatırken huzur içinde kitap okuyor.

İstanbul'da 30 yıl zabıtalık yaptıktan sonra memleketi Kırklareli'nin Demirköy ilçesine dönen Nusret Akyüz, hayvancılık yaparak huzurlu bir hayata kavuştu.

Emekli olunca doğduğu topraklara dönen 69 yaşındaki Akyüz, boş zamanını değerlendirmek için 10 koyunla hayvancılığa başladı. Zamanla sürüsü büyüyen Zabıta Nusret, ilçede "kitap kurdu" olarak tanınıyor.

Öğretmeni sayesinde 13 yaşında kitaplarla tanışan ve kitap tutkusundan hiç vazgeçmeyen Akyüz, hayvanlarını otlatırken çan sesleri arasında huzurla kitap okuyor.

56 yıldır sürekli kitap okuyan ve yanında sürekli kitap bulunduran Akyüz, gençlere de kitap okumaları, işlerini severek ve disiplinle yapmalarını öneriyor.

Sapsarı kanola tarlasında piyona keyfi Gündem Hatay'ın ramazan lezzeti küncülü helva Gündem Pakdemirli tarım desteklerini açıkladı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem