Denizli'de mizah dergileri sergisi

Denizli'de koleksiyoner Alper Rıza Selçuk ve Erdem Satır, Osmanlı'dan günümüze mizah gazete ve dergileri konulu bir sergi açtı. Sergide 200'e yakın mizah dergisi ve gazete sergileniyor.

Osmanlı'dan günümüze kadar Türkçe yayınlanan mizah dergileri ve gazeteleri, Denizli'de bir sergiye konu oldu. Sergide, Koleksiyoner Alper Rıza Selçuk ve Erdem Satır'ın dergi ve gazete koleksiyonu yer alıyor. Alper Rıza Selçuk, serginin amacını anlattı.

Erdem Satır ise günümüzdeki mizah dergilerinin yaşatılmasını istedi.

Karikaürist Mehmet Selçuk, Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda açılan sergiyi yorumladı.

Sergide geçmişten günümüze 200'e yakın mizah dergisi ve gazete bulunuyor.

ulusal.com.tr

Vizyonda bu hafta Kültür Sanat Burdur’da "Ustalara Vefa Konseri" düzenlendi Kültür Sanat "Sensin Atatürk" adlı senfonik eser, 10 Kasım’da İzmir’de sanatseverlerle buluşacak Kültür Sanat İki sanatçı, iki tutkulu yürek Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt