Kadın Millî Boks takımımız Hindistan yolcusu...

Kadın Millî Boks takımımız Hindistan yolcusu... 7 sıklette Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'na katılan millî takımımızın hedefi yurda en az 4 madalya ile dönmek. Hazırlıklarını tamamlayan takımın kaptanı Şennur Demir "İstiklal Marşımızı okutup ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağız" dedi.

6 ay boyunca Kastamonu'da kamptaydılar. Günlerce çok sıkı çalıştılar, dünya şampiyonasına hazırlandılar. Onlar Kadın Millî Boks Takımımız.

Ay yıldızlı formaları ile Hindistan'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Türkiye'nin 7 sıklette madalya mücadelesi verecek. Şampiyonada Ayşe Çağırır, Busenaz Çakıroğlu, Esra Yıldız, Sema Çalışkan,Busenaz Sürmeneli, Elif Güneri ve Şennur Demir ringe çıkacak.

Kadın millî boksörlerin hedef şampiyonadan en az az 4 madalya kazanmak.

Millî Takım Teknik Direktörü Cahit Süme, sporcularına güveniyor.

Kasapoğlu: Yeni spor aktörleri örnek olmalı Spor Şırnak'tan Barselona'ya uzanan başarı gurur verdi Spor Buzun Efesi 35. madalyasını aldı Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor