Türk tarımında DİTAP dönemi

Ulusal Kanal'da Şule Perinçek'in sunduğu Yeni Ufuklar programına, Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mehmet Hasdemir kritik bilgiler verdi. Hasdemir, tarımsal düzeneme ve tarım piyasası ile ilgili önemli bilgiler paylaştı; “Dijital Tarım Pazarı ile genç çiftçileri tarıma dahil edeceğiz” dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Dijital Tarım Pazarı DİTAP ile alıcı ve satıcı internetten buluşacak.

İşte bu projeyi Bakanlığın Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mehmet Hasdemir anlattı.

Ulusal Kanal'da Şule Perinçek'in sunduğu Yeni Ufuklar programına katılan Hasdemir, tarımsal düzenlemeler konusunda bilgi verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü, genç çiftçilere vurgu yaptı.

Mehmet Hasdemir, tarımsal krediler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Programda, tarıma açılacak olan hazine arazileri de gündeme geldi.

Rize'den bahar manzaraları Gündem Erdoğan: Tek korkumuz rehavet Gündem Yurt genelinde iyileşme oranı artıyor Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem