CHP'li Böke'den tuhaf sözler

CHP'nin kadınlardan oluşan bir heyet sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinede incelemeler yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, güvenlik önlemlerini eleştirirken PKK'ya karşı verilen mücadele için tuhaf ifadeler kullandı. Böke "CHP olarak hendek siyaseti ile sivil ayrımı gözetmeyen teröre karşıyız" dedi.

CHP'li kadınlar bugün Diyarbakır Sur'daydı. CHP'liler, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke başkanlığında önce muhtarlarla bir araya geldi, ardından sokağa çıkma yasağının olduğu mahallelerde incelemeler yaptı.

Açıklamalar yapan CHP'li Böke PKK'nın hendek terörü ile güvenlik güçlerinin mücadelesini denk tutan değerlendirmeler yaptı.

Böke, CHP'nin PKK'ya karşı verilen mevcut mücadelenin yerine 3'üncü bir yolu savunduklarını kaydetti, adres olarak Meclisi gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, basın açıklamasını istedikleri yerde yapamadıklarını da belirtti.

Halk, PKK'ya isyan etti Gündem Türkiye 5 yıl aradan sonra neden İsrail'le görüşmelere başladı? Gündem Usulsüz dinlemelere karşı bir tazminat daha Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem