Türkiye, Hollanda'yı 3-0 yendi

2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye, Hollanda'yı 3-0 yendi. Millilerimiz yarı finalde Polonya ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları rakip tanımıyor. Hedef Avrupa şampiyonluğu...

2019 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası; Türkiye, Polonya, Slovakya ve Macaristan'ın ev sahipliğinde düzenleniyor.

A Milli Kadın Voleybol Takım bu zorlu turnuvada yoluna emin adımlarla ilerliyor. Türkiye, Hollanda'yı 3-0'la geçti ve yarı finale yükseldi.

İlk turda Sırbistan, Bulgaristan, Fransa, Yunanistan ve Bulgaristan'ın yer aldığı grubu 2. sırada tamamlayan Milli Takım, Hırvatistan'ı 3-2 mağlup ederek çeyrek finale çıkmıştı. Çeyrek finaldeki rakibi Hollanda'ya şans tanımayan Filenin Sultanları, son 4 takım arasına kaldı.

Türkiye, 7 Eylül Cumartesi günü saat 19:30'da Ankara Spor Salonu'nda Polonya ile finale çıkmak için mücadele edecek.

Türkiye, UEFA Süper Kupa maçına ev sahipliği yapıyor Spor İlke Özyüksel koşu ve atış kombinasyonunda dünya rekoru kırdı Spor A Milliler şampiyonluk yolunda Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor