Hekimler Ankara'da toplandı

Hekimler, Sağlıkta Şiddet Yasası'nın bir an önce çıkmasını bekliyor. Ortak bildiri yayımlayan hekimler, tasarısının yasalaşması için Meclis'e çağrı yaptı. Dr. Fikret Hacıosman cinayetinin bir son olmasını dileyen hekimler, yeni bir şiddet olayında iş bırakacaklarını açıkladı.

Hekimler Ankara'da toplandı. Sağlıkta yeni bir şiddet vakasına karşı iş bırakma uyarısı yaptı.

Tabip odaları, son olarak İstanbul'da Dr. Fikret Hacıosman’ın, görevi başında öldürülmesinin ardından sağlıkta şiddetin önlenmesi talebiyle başkentte bir araya geldi.

Hekimler, 5 yıldır mecliste bekletilen Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısının yasalaşması için Meclis'te temaslarda bulunacak. Sağlık çalışanları “Hekimlerden Sağlıkta Şiddete Karşı Kararlılık Deklarasyonu” başlıklı bildirge yayımladı.

Hekimler adına açıklama yapan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Sinan Adıyaman, caydırıcılık için Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısının bir an önce yasalaşması için Meclis'e çağrı yaptı.

Psikiyatrist Fikret Hacıosman cinayetinin son olmasını dileyen Adıyaman, bugünden itibaren benzer bir olay yaşanması durumunda iş bırakacaklarını söyledi.

HABER: TANSEV KARA

Ekonomik kriz stresi, stres kalp krizini tetikliyor Sağlık Tüketilen gıdanın DNA'ya "net" etkileri tespit edildi Sağlık Uzmanlar Sepsis’e karşı vatandaşları uyardı Sağlık DMD hastaları tedavi için bir umut istiyorlar Sağlık THY'den otizmli yolculara rapor şartı Sağlık Güneş kremi alırken dikkat! Sağlık Güneş çarpmalarına dikkat! Sağlık Keneyi hafife almayın! Sağlık Havuzlarda ana bakımların tam zamanı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık