Moody's Türkiye'yi uyardı

Kredi drecelendirme kuruluşu Moody's, yerel politik risklerin Türkiye'nin kredi görünümü üzerinde baskı yaratmaya devam edeceği analizinde bulundu. Kuruluş bugün yayınladığı raporda, küresel kredi koşullarının 2019 yılında 'zayıflayacağı' uyarısını yaptı.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's bugün yayınladığı raporda, aralarında Türkiye'nin de olduğu 4 ülkeyi uyardı.

Raporda, yerel politik risklerin Türkiye, İtalya, Brezilya ve Arjantin'in kredi görünümleri üzerinde baskı yaratmaya devam edeceği belirtildi.

Kuruluş, raporunda, ticari, siyasi ve jeopolitik risklerin Amerika ve Çin arasında gerilim tırmandıkça artacağını vurguladı.

ulusal.com.tr

Döviz artışı nar tanesine yaradı Ekonomi Birleşik Kamu-İş'den de eylem kararı Ekonomi Enflasyonun yüzde 25,24 olması maaşları iki kat eritti Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi