Mehmetçiğe 5 yıldızlı konfor

Mehmetçik Doğu illerinde terörle mücadelesini aralıksız sürdürürken, Van'da askerler için yeni bir Kabul Toplanma Merkezi kuruldu. Sınıra giden ve sınırdan dönen askerler, geçici süreyle bu merkezden kalıyor. 5 yıldızlı otel konforunda olan merkez bin 760 kapasiteli, içerisinde sosyal faaliyet alanları da bulunuyor.

24 saat sıcak su, ortopedik yataklar, duşlar, lavabolar ve 3 öğün yemeğin çıktğı yemekhaneler...

Hepsi de teröre karşı görev yürüten kahraman mehmetçikler için.

Sınıra giden ve sınırdan dönen askerler birliklerine gitmeden önce geçici süreyle bu merkezlerde kalıyor.

Kabul Toplanma Merkezi 5 yıldızlı otel konforunda. Bin 760 kapasitesi bulunuyor. 5 ayrı bina ve 61 koğuştan oluşuyor.

Kabul Toplanma Merkezi'nin 4 yemekhanesi bulunuyor. Üç öğün sıcak yemek çıkarılıyor. Askerlerin misafir edildikleri süre içerisinde sosyal faaliyetlerini sürdürmeleri için gazino ve ortak alanlar da düşünülmüş.

Genelkurmay Başkanlığı ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı tarafından 24 saat boyunca yaşam alanları canlı olarak izleniyor.

Misafir edilen askerler, daha sonra çelik yelek ve kask giydirilerek helikopter ya da mayına karşı korumalı Kirpi tipi zırhlı araçlarla güvenli bir şekilde birliklerine ulaştırılıyor.

Kabul Toplanma Merkezi Komutanı Jandarma Binbaşı Sabri Erten, merkezle ilgili bilgiler verdi.

ulusalkanal.com.tr

Seçmenler, parlamento ve uzmanlar konseyi için oy kullandı Gündem Hocalı'nın tanığı Zahid Sadayoğlu, Ulusal Kanal'a konuştu Gündem "Bunlar PKK’nın savunuculuğunu yapıyor" Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem