Bu defa podyuma hemşireler çıktı

Bu defa podyuma hemşireler çıktı.Samsun'da hastanelerde çalışan hemşireler, "Geçmişten Günümüze Hemşire Kıyafetleri" defilesi düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde hemşireler podyuma çıktı, geçmişten günümüze hemşire kıyafetlerini sergiledi.

Defilede, Anadolu Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet dönemi ile Avrupa'daki hemşire kıyafetleri konulu 21 özel koleksiyon sunuldu.

"Geçmişten Günümüze Hemşire Kıyafetleri" defilesinde podyuma mankenler değil hemşireler çıktı.

Hemşireliğin kurucusu Florence Nightingale ve Türkiye'nin ilk hemşiresi Safiye Hüseyin Elbi ve Hilal-i Ahmer'a ait kıyafetler de sergilendi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Kılınç, her dönemde önemli sağlık hizmetleri sunan hemşireler ile ilgili farkındalık oluşturmak için böyle bir defile düzenlediklerini söyledi.

Termik santrallere filtre takımını erteleyen madde çıkartıldı Gündem Tarihi Ermeni kilisesinin bakımını imam yapıyor Gündem 2 bin 20 lira alan asgari ücretli borçla geçiniyor Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem