Kalın: Azerbaycan, Türkiye ve Rusya birlikte çözüm üretebilir

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Dağlık Karabağ'da kalıcı çözümü Türkiye, Rusya ve bölge ülkelerinin birlikte sağlayabileceğini söyledi. Kalın, önerinin daha önce Rusya'ya iletildiğini belirtti. Tarikatların devlete sızdığı iddialarını ile ilgili konuşan Kalın, "Bir müslüman aynı yerden bir daha sokulmaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Azerbaycan'ın vatan mücadelesi ile ilgili kritik açıklamalar yaptı.

Haber Global yayınında konuşan Kalın, Karabağ sorununu Azerbaycan, Ermenistan , Rusya ve Türkiye'nin birlikte çözebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı sözcüsü Kalın, tarikatlar devlete sızdı iddiasını da değerlendirdi. Önlemler alıyoruz dedi, hadis üzerinden de gönderme yaptı.

Denizli'de damızlık koç dağıtıldı Gündem Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev: Paşinyan Soros tarafından idare edilen bir adamdır Gündem Ulusal Kanal Ateş Hattında • Yakup Aslan: ''Terter Halkı Topçu atışlarına rağmen topraklarını terketmiyor'' Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem