Bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

David A. Armstrong'un yönettiği; Justin Chatwin ile Peter Stomare'in boşrolünü üstlendiği "Suikastçı" izleyici ile buluşacak.

Olivier Assayas'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Çifte Hayatlar", Paris yayın dünyasının orta yaş kriziyle zedelenen ilişkiler ve değişen endüstriyle mücadeyi konu ediniyor.

Claire Denis'in yönettiği "High Life", uzayın derinliklerinde tecrit altında olan bir baba-kızın yaşam mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Bu yıl İspanya'daki Goya Ödülleri'nde En İyi Film ödülüne layık görülen "Şampiyonlar" Türkiye perdesinde. Filmin yönetmenliğini Javier Fesser üstlendi.

Bei-Er Bao'nun yönetmenliğini üstlenip başrolünde yer aldığı "Şişman Harekat Timi" hayallerine peşinden gidenler için kaçırılmaması gereken bir film.

"New York Chelsea Film Festivali"nde 4 ödüle layık görülen "Eksi Bir" adlı film; bir evsiz ile ondan kurtulmak isteyen üç zabıtanın hikayesini anlatıyor. Dram türündeki filmin yönetmen koltuğunda Arka Sokaklar dizisinin yönetmeni Orhan Oğuz oturuyor.

Semir Aslanyürek'in yönetmenliğini üstlendiği "Kaos"; üç günahkarın vicdani hesaplaşmalarını konu ediniyor.

Haftanın tek yabancı korku filmi "Şeytan Göz" tek yerli korku filmi ise "Alem-i Cin 2" vizyonda olacak.

Amatör tiyatrocular, Denizli'de Kültür Sanat 4 yaşındaki minik piyanist Elif Ertunç ödül aldı Kültür Sanat İzmir'de efsaneler gecesi Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam