İstanbul Kadıköy'de buluşan emekçiler kiralık işçiliğe "hayır" dedi

Türk-İş, Esnek çalışma saatleri ve Kiralık işçiliğe karşı İstanbul Kadıköy'de eylemdeydi. Kıdem Tazminatına karşı topladığı imzaları teslim etmek için yürüyüş çağrısı yapan İstanbul 1. Bölge Temsilciliğine Vatan Partisi ve DİSK'e bağlı Sosyal-İş Sendikasından da destek geldi.

AKP Hükümeti'nin Kıdem Tazminatı ve Kiralık işçilik yasa çalışmalarına karşı yurt genelinde imza masaları açan Türk-İş, İstanbulda eylemdeydi.

Rıhtım Meydanında buluşan emekçiler Kıdem tazminatının fona devredilmesine "Hayır" dedi.

Yasa çalışması için Modern çağın köleliği diyen İstanbul 1.Bölge Temsilci Adnan Uyar Hükümete seslendi.

Topladığı imzalarla ilgili bilgilendirme yapan Uyar, tüm yurttaşları ''kıdem tazminatına karşı birlik olmaya" çağırdı.

Yoğun yağışa rağmen yapılan eyleme Vatan Partisi ve Disk'e Bağlı Sosyal-İş Sendikası İstanbul Şubesi de destek verdi.

Topladığı imzaları AKP İl Başkanlığına iletecek olan emekçiler 7 Mart Cumartesi günü Saat 17:00'de İstanbul Tünel Meydanında buluşacak.

Haber: Ali Turna

Kamera:Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi'nden Türk-İş'in imza kampanyasına destek Ekonomi Haribo grevinde zafer Ekonomi Düzce cam fabrikasında işten çıkartılan 19 işçi işlerine geri döndü Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi