Firar kısa sürdü

İstanbul'da hastaneden kaçan hükümlünün firarı kısa sürdü. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan hükümlü yeniden kaldığı cezaevine gönderildi.

İstanbul'da efor testi için getirildiği hastaneden firar eden Davut Ayhan Jandarma'nın düzenlediği operasyonla yakalandı

Olay, 6 Ekim'de Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Ümraniye Cezaevi'nden efor testi için hastaneye sevk edilen Davut Ayhan, test için kelepçelerin çıkarılmasının ardından pencereden atlayarak kaçmıştı.

Firarın ardından inceleme başlatan Jandarma ekipleri, hükümlü Ayhan'ın sakladığı adresi tespit etti. Üsküdar'da bir arkadaşının evinde saklanan Davut Ayhan Jandarma'nın düzenlediği operasyon ile yakalanarak kaldığı cezaevine gönderildi.

Davut Ayhan'ın "Uyuşturucu madde kullanmak" ve "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlarından hüküm giydiği öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

İşte Ankara'daki patlama anı Yurt Ankara'daki patlamalardan ilk görüntüler Yurt Rize'ye kar yağdı Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt