Hakkari ve Muş'ta çocukların kızak keyfi

Hakkari ve Muş'ta yetişkinlerin hayatını zorlaştıran kar yağışı, çocuklar için eğlenceye dönüştü. Yarıyıl tatilinin gelişini de fırsat bilen çocuklar, kızakla kayarak karın tadını çıkarıyor.

Hakkari ve Muş'ta çocuklar, kar yağışının ardından beyaza bürünen köylerde tepelerden kızaklarıyla kayarak eğleniyor.

Hakkari'ye 15 kilometre mesafedeki Çanaklı köyünde tatili fırsat bilen çocuklar, büyüklerinin yaptığı kızakları alarak yüksek tepelere ve buzlanan yollara akın etti.

Muş'ta merkeze 25 kilometre mesafedeki Yedipınar köyünde de çocuklar, kızaklarıyla kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Düşe kalka yokuş aşağı inen çocuklar, büyükleri için çile haline gelen karı eğlenceye dönüştürdü.

Karabey köyünde de soğuğa aldırış etmeyen çocuklar atlı kızaklarla kayarak eğlenceli vakit geçiriyor. Köy sakinleri, hayvanları için yem taşıdıkları kızakları boş zamanlarında eğlenmeleri için çocuklara veriyor.

ulusal.com.tr

Mobilya fuarı kapılarını açtı Gündem Aşık Veysel şiirleriyle anıldı Gündem Türkiye genelinde FETÖ operasyonları devam ediyor Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem