Türkiye'nin milli birliğe ihtiyacı var

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Türkiye'nin milli birliğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Türkiye'nin dış tehdit altında olduğunu belirten Gültekin, Suriye'nin ardından sıranın Türkiye'ye geleceğini vurguladı.

Bir ülke dış tehditle karşılaştığı zaman içerde duyacağı en büyük ihtiyaç içerde milli birliktir. İçerde birlik olmayınca dışarıdan gelecek tehdide karşı koymak mümkün değildir. Bu genel doğrudur ve bu genel doğruyu anlayacak insanlar Hatay’dadır. Türkiye bir dış tehdit altında ve şimdi Amerika Suriye’de “güvenlik bölge” adı altında bir faaliyete girişmiş durumdadır. Hali hazırda irili,ufaklı altı üssü bulunmaktadır. Bununla PKK’ya destek veriyor ve eğer Suriye’deki hedeflerine ulaşırsa, arkasından sıra Türkiye’ye gelecektir. Sıra geldiğinde Hatay’da topun ağzındaki illerden birisidir. Dolaysıyla iç cepheyi birleştirmeyi en iyi anlayacak insanlar Hataylılardır.

Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdı Gündem Mehmet Bedri Gültekin: AKP seçmenini ikna edip milleti birleştireceğiz Gündem Terör örgütü PKK'ya geçit vermeyen kahramanlar Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem