Gökyüzünde 19 Mayıs uçuşu

Kapadokya semalarında yerli ve milli sıcak hava balonu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla özel uçuş yaptı. Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle uçtu. Kurtuluşa giden yolda atılan ilk adımın 101'inci yıldönümü bugün. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyoruz. Bu özel gün için Kapadokya'da yerli ve milli sıcak hava balonu uçuş yaptı.

Salgın tedbirleri kapsamında bölgede Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün aldığı kararla mart ayından bu yana balon turu yapılamıyor. Yerli sıcak hava balonu alınan özel izinle uçuş yaptı.

Yerli balon, gün doğumunda Göreme beldesindeki Kılıçlar Vadisi'ne götürüldü. Ekiplerce uçuş için hazırlandı.

Yerli sıcak hava balonunu üreten Pasha Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan'ın pilotluğunda da gökyüzüne doğru havalandı.

ulusal.com.tr

Terör saldırısı 'Vefa Sosyal Destek Grubu' gönüllülerini durduramadı Gündem Havalar ısındı kene vakaları arttı Gündem Bakan Kurum AKM Millet Bahçesi'ni gezdi Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem