Zam pazarlığında 2. raund

Memur ve memur emeklileri için zam pazarlığında taraflar ikinci oturum için bir araya gelecek. Hükümet teklifini ise 14 Ağustos’ta sunacak.

Memur ve memur emeklileri için zam pazarlığında taraflar 10 günün ardından ikinci oturum için bir araya gelecek.

ikinci oturum 11 Ağustos’taki yapılacak Hükümet ise teklifini 14 Ağustos’ta sunacak.

Aileleri ile birlikte 5 milyon kamu görevlisi ve emeklilerini doğrudan ilgilendiren, 2018-2019 yıllarını kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri 1 Ağustos’ta başlamıştı

İlk oturumda memur kesimi taleplerini sözlü olarak açıklamıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da kamu çalışanlarının ve emeklilerinin beklentilerini karşılama çabası içinde olacaklarını belirtmişti.

2 Ağustos’tan bu güne kadar hizmet kolları komisyonlarının görüşmeleriyle geçen sürecin ardından yarın taraflar ikinci oturum için bir araya gelecek.

Yetkili sendika Memur-Sen, 2018 ve 2019 yılları için üç alternatifli teklifte bulunmuştu.

Haber: Tansev Kara

Eğitim-İş kongresi PKK'nın katlettiği öğretmenlere ithaf edildi Ekonomi Amik Ovası'nda çiftçi isyanda Ekonomi Vatan Partisi üretici temsilcileriyle buluştu Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi