Ekipler aralıksız çalıştı yardımlar yerine ulaştı

Türkiye sağlığı için sokağa çıkmıyor. Yardımlaşma ve dayanışma sesleri ülkede yankılanıyor. Belediyeler ve ekipler vatandaşların ihtiyaçlarını da yardımlarını da evlerine götürüyor.

Kovid-19 salgının yayılmaması için Türkiye evlerine kapandı sokaklara çıkmadı.

Seyyar satıcılar da tezgahlarını topladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi seyyar satıcıları yalnız bırakmadı. Sahilde izinli satış yapan 50 seyyar satıcıya gıda ve sağlık paketi çocuklara içinde süt yardımı yapıldı

Yardımlar zabıta ekiplerince seyyar satıcıların evlerine götürüldü.

Van’da da Jandarmalar iş başındaydı. 65 yaş ve üstü bireyler ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarını dağıttılar.

Sakarya’da polis memurları kovid-19 salgını nedeni ile işinden olan vatandaşların ailelerini yalnız bırakmadılar. Memur maaşları ile gıda malzemeleri aldılar. Aileler için kendi elleri ile gıda kolileri hazırlayarak güzel bir dayanışma örneği sergilediler.

Sakarya’dan sonra bir örnek davranış da İstanbul’dan. Sultanbeyli'de oturan Tayfun Artun’un sosyal yardım ödemesi evine teslim edildi. Artun, ayakkabılığında kendisine verilen para zarfına benzeyen ve üzerinde başkasının ismi olan bir zarfın olduğunu gördü. 155’i arayarak durumu bildirdi ve zarfı ekiplere teslim etti.

Koronavirüs piyasaları altüst etti, yeni bir döneme girildi Gündem Uzaktan eğitimde veli kuşağı Gündem Şentop: 23 Nisan saat 21.00'da İstiklal Marşı'nı okuyalım Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem