Uğur Civelek değerlendirdi! Kambiyo rejimi nedir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, STK Meslek Odaları İş Dünyası Toplantısı’nda yaptığı açıklamada gündeme damga vuracak ekonomik konulara değindi.

Bahçeli, “Türkiye’nin ekonomik gerçeklerine uygun, insanlarımızın ve ülkemizin ekonomik ilişkilerini emniyete alan, kültürümüzden, milli ve manevi kaynaklarımızdan beslenen yeni ve adil bir Kambiyo Rejimi üstünde mutlaka çalışılmalı, tek yanlı bağımlılıktan kurtulmak için kollar sıvanmalıdır. Bize göre önümüzdeki en önemli gündem konularından birisi de bu olmalıdır.” dedi.

Ekonomist Uğur Civelek Ulusal Kanal canlı yayınında Kambiyo Rejimi'ni ve Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Cari açık rakamları açıklandı Ekonomi Ekonomist Uğur Civelek'ten çok önemli uyarılar Ekonomi Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan önemli uyarılar Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi