İşçiler, 1 Mayıs'ı Gebze'de kutlayacak

Türkiye'nin bölücü terörle mücadele ettiği şu günlerde, AKP hükümeti emek dünyasını alt üst edecek çalışmalar yürütüyor. İşçiler ise çalışma hayatlarına yapılan bu saldırılara karşı, 1 Mayıs'a dayanışma ve birlik parolasıyla hazırlanıyor. Sendikalar Birliği, öncülüğünde buluşan emekçiler, 1 Mayıs'ta sanayinin kalbi olan Gebze'de kutlayacak.

İşçiler saat 9.30'da toplanmaya başlayacak. Toplanma alanı "Gebze Cuma Pazarı" olacak.

Gebze Sendikalar Birliği'nin düzenlediği 1 Mayıs kutlamasına, başta İstanbul olmak üzere çevre illerdeki işçiler de katılacak.

Haber: Ali Turna - Kamera: Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

Şeker işçilerinden tarihi eylem Ekonomi Sağlıkçılar "döner sermaye adaletsizliği son bulsun" çağrısı yaptı Ekonomi Kemer'de sektör temsilcileri Ulusal Kanal canlı yayınında sorunlarını anlattı Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi