Temsilcimiz, Avrupa'da finale yükselme başarısı gösterdi

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı, Avrupa'nın 3 numaralı kupasında tarih yazıyor. Aydın ekibi, Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda finale yükseldi.

Temsilcimiz, Avrupa'da finale yükselme başarısı gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası'nda Slovenya temsilcisi GEN-I Volley ile karşılaştı.

Aydın ekibi rakibini 3-1 mağlup etti ve finale yükseldi.

Eşleşmenin ilk maçını da Aydın Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

Aydın Büyükşehir Belediyespor, finalde İtalya'dan Saugella takımıyla kupa için mücadele edecek. Final serisinin ilk mücadelesi 20 Mart Çarşamba günü Aydın'da, rövanşı ise 27 Mart Çarşamba günü İtalya'da oynanacak.

Millilerimiz gözünü zirveye dikti Spor Hokeyde kısa zamanda büyük başarı Spor Böyle futbol aşkı görülmedi Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor