Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor

Şanlıurfalı kız öğrenciler, öğretmenleri öncülüğünde futbol takımı kurdu. O takım şimdi başarıdan başarıya koşuyor. Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

Bu takımın ilk 11'i, hırslı, çalışkan ve kararlı. Onlar, Şanlıurfa'nın Yıldız Kızlar futbol takımı.

Sporun cinsiyeti yoktur dediler. Kılıçören Ortaokulunda, öğretmenlerinin öncülüğünde kız futbol takımı kurdular. Şimdi oynadıkları futbolla hem başarılarını sergiliyor, hem de toplumsal cinsiyet ayrımına meydan okuyorlar.

Çocukların antrenman yaptıkları saha, köylerine 10 kilometre uzakta. Yıldız kızlar, yağmur çamur demeden haftanın üç günü o sahada idman yapıyorlar.

Takım çıktığı maçlarda, kalesinde hiç gol görmeden bölge şampiyonu oldu.

Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker de takıma tebrik mesajını iletti.

Şimdi sıra Türkiye şampiyonasında fileleri havalandırmakta.

14. İstanbul Yarı Maratonu'na Kenyalı atletler damga vurdu Spor Sürat pateninde hedef 2022 olimpiyatları Spor Kadın güreşçiler Avrupa yolunda Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor