Gram altın 120, çeyrek 201, Cumhuriyet altını 796 TL’yi gördü

Altın rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altın fiyatı 120’ye, çeyrek altın fiyatı ise 201 liraya dayandı. Hal böyle olunca da yurttaşlar altını düğünden düğüne bile göremez oldu.

Düğün sezonu yaklaştı. Ancak altındaki yükseliş dur durak bilmiyor. Son olarak gram altın 119,8 lirayla rekor kırdı. Çeyrek Altın 201 lira, Tam altın 773 lira, Cumhuriyet Altını 796 liraya dayandı.

Uzmanlara göre, altın fiyatlarındaki yükselişin nedeni Dünya genelinde yaşanan spekülasyonlar ve Çin piyasalarındaki durgunluk.

Yurttaşlar yüksek altın fiyatlarından dertli.

ulusalkanal

Haber: Cem Bayan

Kamera : Uğur Marangoz

ulusalkanal.com.tr

Davutoğlu: İstanbul ve Tahran borsaları entegre olacak Ekonomi "Kıdem tazminatımıza dokundurmayız" Ekonomi Muğla'da üretici domatesin ucuza alınmasına tepki gösterdi Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi