25. İzmir Caz Festivali tüm hızıyla devam ediyor

25. İzmir Caz Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Sahne bu kez "Ozana Barabancea ve Band"ındı.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği 25. İzmir Avrupa Caz Festivali devam ediyor.

Vokalde Ozana Barabancea, piyanoda Sorin Zlat, basgitarda Virgil Popescu ve davulda Claudiu Purcarin’den oluşan "Ozana Barabancea ve Band" konser verdi.

"Ozana Barabencea ve Band" besteleri, düzenlemeleri, caz standartlarından seçtikleri şarkılarıyla ve yorumlarıyla dikkat çekti.

Grup yüksek enerjileri ve uyumlarıyla dinleyenleri için farklı bir caz atmosferi yarattı. Ozana Barabancea’nın güçlü sesi, Grubun ‘işte caz bu’ dedirten doğaçlamaları geceyi unutulmaz kıldı.

Kemençe ile İstiklal Marşı çalıyor Kültür Sanat Hatay’dan sanatın en güzel eserleri yükseldi Kültür Sanat Şanlıurfa'da 2 bin yıllık kaya mezarlar bulundu Kültür Sanat İki sanatçı, iki tutkulu yürek Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt