Yücel'den Kale Kayış işçilerine ziyaret

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa İlker Yücel, sendikal mücadele nedeniyle işten çıkarılan Kale Kayış işçilerini ziyaret etti.

İşçilerle çay içti, uzun uzun sohbet etti... Yücel daha sonra fabrika önünde günlerdir direnişte olan işçilerle kameralar karşısındaydı. Türkiye'nin ekonomik krizden emekçilerle birlikte çıkılacağını söyleyen Yücel, seçmenlere seslendi.

Ekonomist Selçuk Geçer: Derin bir ekonomik krizin kıyısındayız! Müdahale edilmezse dolar 10 lira da olur bin lira da Ekonomi Ekonomist Uğur Civelek'ten önemli uyarılar geldi Ekonomi Uğur Civelek uyardı: 1 Nisan sonrası doları tutamayız Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi