Ümit Kocasakal'dan CHP açıklaması: Aday olacak mı?

CHP Genel Başkanlığı için adı geçen İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, 10 sayfalık manifesto yayınladı. CHP yönetimini sert sözlerle eleştiren Kocasakal, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı. Kocasakal, "Önemli olan isimler değil parti programıdır" dedi, CHP'nin "Altı Ok" programına geri dönmesinin istedi.

CHP'de kongre tartışmaları sürerken Genel Başkanlık için ismi geçenlerden biri olan İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal kameralar karşına çıktı. Kocasakal, 10 sayfalık bir manifesto açıkladı.

1 Kasım seçimlerinin CHP için büyük bir yenilgi olduğunu söyleyen Kocasakal, parti yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'na bu sözlerle tepki gösteren Kocasakal, CHP'nin yeni anayasa ve açılım rollerine de vurgu yaptı.

Ümit Kocasakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı.

Haber-Kamera: Deniz Çağlayan

ulusalkanal.com.tr

Canlı yayında açıkladı! Yeni bir bakanlık kuruluyor Gündem Silvan'da son durum Gündem Suriye'ye yönelik kara harekâtı olacak mı? Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem