İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki binalar yıkılıyor

5,8'lik depremde hasar gördüğü için tahliye edilen İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde yıkım başladı. Valilik kararıyla, hasarlı binalar tek tek yıkılacak.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki binalar yıkılıyor.

Marmara açıklarında meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden sonra Diş Hekimliği Fakültesi'nin ağır hasar gördüğü tespit edilmişti.

Öğrenciler, hasarın boyutunu göstermek için günlerce eylem yaptı. Bunun üzerine Valilik harekete geçerek hasarlı binaların tahliyesine karar vermişti.

Hasarlı binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Diyarbakır'da evlat nöbeti sürüyor Gündem Engelsiz yaşamlar... Gündem Yurda iki altın ve bir gümüş madalya ile döndüler Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem