Böyle futbol aşkı görülmedi

Böyle futbol aşkı görülmedi. Bilecik'te 71 yaşındaki Hanım Nine, fanatik bir futbol taraftarı. Beşiktaş'ı çok seven Hanım Nine, oğlunun takımı İçköyspor'un da hiçbir maçını kaçırmıyor.

Türkiye böyle taraftar görmedi. 8 çocuk, 45 torun sahibi 71 yaşındaki Hanım Ölçer, fanatik bir futbol taraftarı. Bilecik'in Bozöyük ilçesinde yaşıyor. Oğlu İbrahim Ölçer, 1. amatör lig ekibi İçköyspor'un başkanı. Hanım Nine, 4 yıldır İçköyspor'un deplasman dahil hiçbir maçını kaçırmamış.

Hanım Nine'nin futbol aşkı 80'li yıllarda Bitlis'in Ahlat ilçesine bağlı Burcukaya köyünde pilli radyo ile başlamış.

O günlerde Beşiktaş'a gönül veren Hanım Nine, 1 yaşında ölen oğluna Feyyaz adını vermiş.

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun, amatör spora katkılarından dolayı Hanım Nine'ye plaket verdi. Tosun, maçlarda daha çok kadın taraftar görmek istiyor.

Hanım Nine, tribünleri bırakmayı hiç düşünmüyor. "Ölmek var, dönmek yok" diyor.

Potanın Perileri grubunu lider bitirdi Spor Kadın Millî Boks takımımız Hindistan yolcusu... Spor Kasapoğlu: Yeni spor aktörleri örnek olmalı Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor