Aydın'a toz yağdı

Aydın'da gece geç saatlerde başlayan yağmurla birlikte gökten adeta toz yağdı. Otomobillerin kaporta ve camları ince bir toz tabakasıyla kaplandı.

Aydın'da gece geç saatlerde başlayan yağışla birlikte, gökten adeta yağmur yerine toz yağdı. Park halindeki araçların kaporta ve camları üzerinde tuhaf bir toz tabakası oluştu.

Herşeyin gizemli bir toz tabakasıyla kaplandığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Ancak işin sırrı Meteoroloji'den yapılan uyarıda saklıydı.

Çünkü Meteoroloji'ye göre bu olayın nedeni, Kuzey Afrika'dan gelen tozlu hava ve toz taşınımı. Meteoroloji, Afrika'dan gelen tozun Ege ve Marmara'da Salı gününe kadar etkisini sürdüreceği uyarısında bulundu.

(HABER-KAMERA: GÜÇLÜ ÇEZİK)

Mart ayında PKK'ya ağır darbe vuruldu Gündem İran'dan Türkiye'ye destek Gündem Sağlık çalışanlarına kapılarını açtılar Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem