Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı

Dev derbiden kazanan çıkmadı. Kadıköy'deki karşılaşmada Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.

İki dev karşılaştı. 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe ve Beşiktaş 1 puana razı oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta Sarı-Lacivertlilerle Siyah-Beyazlılar Kadıköy'de karşı karşıya geldi.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya taraftar desteğiyle iyi başlayan ve pozisyonlara giren Fenerbahçe, 40. dakikada Ryan Babel'in golüne engel olamadı ve soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İkinci yarıda 71. dakikada Andre Ayew'le eşitliği yakalayan sarı-lacivertliler, galibiyet golünü bulamadı ve sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

Sahasında üst üste ikinci maçını da kazanamayan Fenerbahçe, puanını 7'ye yükseltti ve haftayı 13. sırada tamamladı. Beşiktaş ise aldığı 1 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

Görme engelli milli sporcu Mustafa Aslan, azmi ile görenleri imrendiriyor Spor Dünya Ralli Şampiyonası Spor İsveç - Türkiye maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor