Sağlıkta örnek uygulama

Siirt Devlet Hastanesinde örnek bir uygulama başlatıldı. Vatandaşlar artık akşam saat 20.00'ye kadar muayene olabilecek. Hastanede doktorlar gönüllülük esasına göre çalışıyor.

Nufüsü 350 bine dayanan Siirt'te Devlet Hastanesi, diğer illerde olduğu gibi yoğunluğu kaldıramıyor. Özellikle köylerde oturan vatandaşlar hastaneye gidip gelmekte sıkıntı çekiyor.

Yoğunlupun önüne geçebilmek için Devlet Hastanesinde önemli bir adım atıldı. Vatandaşlar, mesai dışında yani akşam saat 20.00'e kadar muayene olabilecek.

Başta, çocuk hastalıkları, dâhiliye, genel cerrahi, ortopedi, kulak burun boğaz, cildiye olmak üzere birçok servis hzimet verecek.

Hastane personeli gönüllülük esasına göre çalışıyor. 182'den rendevu alamayan hastalar için de kolaylık sağlanacak.

Kansere karşı Uluslararası Kanser Kontrol Örgütü yeni bir kampanya başlattı Sağlık Trans yağ tehlikesi Sağlık 8. Uluslararası Gastrointestinal Kanserler Konferansı Sağlık DMD hastaları tedavi için bir umut istiyorlar Sağlık THY'den otizmli yolculara rapor şartı Sağlık Güneş kremi alırken dikkat! Sağlık Güneş çarpmalarına dikkat! Sağlık Keneyi hafife almayın! Sağlık Havuzlarda ana bakımların tam zamanı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık