Trafik kazaları kameralarına yansıdı

Hız trafikte ölüm demek. Adana ve Hatay'daki trafik kazaları kameraya yansıdı. İşte o anlar...

Bazen hiçbir suçunuz yoktur. Bazen ise bir anlık dikkatsizlik yaşarsınız. Trafikte kaza beklenmedik bir anda karşınıza çıkabilir.

Burası Hatay. Bir yaya yol kenarında bekliyor. Birazdan olacaklardan habersiz. Olaylar ondan bağımsız gelişiyor. Hız kurallarını ihlal eden otomobil sürücüsü başka bir araca çarpınca olanlar oluyor. Havada savrulan yaya önce bariyere sonra yere çarpıyor. Şans eseri hayatta kalan vatandaş kazadan yaralı olarak kurtuluyor.

Adana'da ise yolunda ilerleyen bir motorsikletli kırmızı ışıkta geçiyor. Kazaya davetiye çıkaran motosikletliye minibüs çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralanıyor.

Ölümle yaşam arasındaki bu kazalar Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı kameralarına yansıdı.

Şehit Mustafa Ertürk son yolculuğuna uğurlandı Gündem Hulusi Akar, İdlib'de görevli personele telsizden mesaj verdi Gündem Çavuşoğlu: Henüz tam istediğimiz noktada değiliz Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem