İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal: Lozan'ı inkar etmek, Sevr cephesinde yer almaktır

İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, Türkiye'nin kurucu belgesi Lozan'ı hedef alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. Kocasakal, Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda böyle bir açıklamanın Sevr cephesinde yer almak anlamına geldiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Lozan ile ilgili açıklamaları büyük tepki topladı. O açıklamalara tepki gösterenlerden biri de İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal.

Ulusal Kanal'da yayınlanan Anında Gazete programına katılan Kocasakal, "Lozan'a saldırmak Sevr cephesinde yer almaktır" dedi.

Kocasakal, Erdoğan'ı uyardı.

ulusalkanal.com.tr

Eski GATA Komutanı Tarık Özkut: Askeri hastaneler ülke için bir ihtiyaçtır Gündem Silivri Cezaevi'ndeki FETÖ operasyonunun görüntüleri ortaya çıktı Gündem 'Hepimizin Sendikası' grubu adaylarını açıkladı Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem