Yapay zekayı resimleriyle anlattı

Ressam Selahattin Sert, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi, yapay zekayı anlatan resim sergisi açtı. Sert, sıra dışı resim sergisiyle, teknolojik devrimin yeni bir insan yarattığına dikkat çekmek istiyor.

Ressam Selahattin Sert, yapay zekayı resimleriyle anlattığı sergisini açtı.

Son yıllarda teknolojinin hızla ilerlediğini hatırlatan ressam Sert, resimleriyle teknolojinin yeni bir insan yarattığını anlatıyor.

Selahattin Sert, 42’nci resim sergisi olan “Gelecekten de öte…” ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Sergi, İzmir Karşıyaka’da Kafe Bengisu Sanat Galerisi’nde 30 Ocak’a kadar sanatseverler tarafından ücretsiz olarak gezilebilecek.

En çok şikayet ayakkabı grubunda! Her 5 tüketiciden 3'ü şikayetinde haklı çıktı Gündem Turhan: 50 bin gemi yıllık 5 milyar dolar getirecek Gündem Muş: Cezalar artırılacak, arsa değerine göre belirlenecek Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem