Ulusal Kanal 17’nci yılını Ulusal Gönüllüleriyle kutladı

Ulusal Kanal 17’nci yılını Ulusal Gönüllüleriyle kutladı. Ankara’da yapılan ve büyük bir katılım olan Dayanışma ve Katkı Yemeğinde coşku ve kararlılık hakimdi. Birbirinden değerli konuklar ve yüzlerce ulusal gönüllüsünün katıldığı yemekte, Ulusal Kanal’ın Türkiye’nin en büyük gücü ve umudu olduğu vurgulandı.

Ulusal Kanal 17’inci yıl kutlamalarının Ankara ayağını yaptı. Kanal, Ulusal Gönüllüleriyle buluştu.

Geleneksel olarak her sene düzenlenen Ulusal Kanal Dayanışma ve Katkı yemeği, Yenimahalle Belediyesi İlk Adım Salonu’nda yapıldı.

Gönüllüsünden temsilcisine, emekçisinden müdürüne Ulusal Kanal ailesi bir araya geldi, kararlılık ve dayanışma mesajları verildi.

Yemeğe, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ankara bağımsız milletvekili Aylin Nazlıaka, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Gazeteci yazarlar Nihat Genç ve Sabahattin Önkibar, ANKA Enstitüsü Başkanı Rafet Aslantaş, Petrol İş Ankara Şube Başkanı Şuayip Gül Ulusal Kanal çalışanları ve Ulusal Gönüllüleri katıldı. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan da yemeğe mesaj yolladı. Birlik çağrısı yaptı.

Görev Yayın Grubu Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Ulusal Kanal’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atatürk’ün izinde olacağını söyledi.

Ulusal Kanal Gönüllüleri, Ulusal Kanal’a sahip çıkmanın yurtseverliğin en önemli gereklerinden birisi olduğunu bir kez daha haykırdı.

HABER: ALİ YAĞIZ BALTACI-GÜRKAN DEMİR

KAMERA: BARIŞ YURTERİ-UĞUR MARANGOZ

ulusalkanal.com.tr

Ulusal Kanal, yılın en iyi televizyon kanalı ödülünü aldı Medya Çocuklarımız için... İsmet İnönü kim, Lozan'da ne yaptı? Medya Usta spor yazarı Onur Belge, TGC'nin düzenlediği etkinlikte anıldı Medya CHP medyası 'Atatürk'e kayıtsız kaldı! Gündem Aile Bakanı gazetecilerle buluştu Medya Ulusal Kanal'ın yeni GYY'si belli oldu Medya Aydınlık Gazetesi 102 yaşında Medya Ulusal Radyo 5 yaşında Medya Cumhurbaşkanlığı seçimi dünyada böyle yankılandı Medya Çizgi filmde LGBT propagandası Medya Dünya basını Türkiye'deki seçimlere odaklandı Medya Ulusal Radyo'ya bir ödül daha Medya