Benzine ikinci indirim

Akaryakıt fiyatları dünyadaki petrol üretiminin artmasıyla birlikte geriliyor. Benzin fiyatlarında bu geceden geçerli olmak üzere 51 kuruşluk indirim bekleniyor. Bu durum da en çok taksicileri sevindiriyor. Peş peşe gelen indirimler sonrası vatandaşın kârı ise depo başına 66 lira oldu...

Petrol fiyatlarında sert düşüş yaşanırken, bu düşüş Türkiye'deki benzin ve motorine yansıyor.

Benzinin litresinde 51 kuruş daha indirime gidilmesi bekleniyor. Açıklama Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapıldı.

Böylece benzinin litre fiyatı Ankara'da ortalama 6,13'den 5,62 liraya, İstanbul'da 6,04'dan 5,53 liraya, İzmir'de ise 6,14 liradan 5,63 liraya inecek.

Son indirimlerin de pompaya yansımasıyla vatandaşın cebinde 66 lira 60 kuruşu kalacak. Yani eskiden ortalama 402 liraya dolan 60 litrelik bir depo artık 335 lira 40 kuruşa dolacak.

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açıldı Ekonomi Altında koronavirüs etkisi Ekonomi Egeli mobilyacıların 2020 hedefi Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi