Avcıların vurduğu balıkçıl kurtarıldı

Zonguldak'ta avcıların vurduğu balıkçıl kuş kurtarıldı. Alpalı ilçesindeki çayda, sazlıkların arasında yaralı kuşu fark eden vatandaşlar, durumu zabıtaya bildirdi. Gri balıkçıl kuş tedavi altına alındı

Kanadından vurulmuştu. Sazlıkların arasında bulundu. Balıkçıl kuş hemen tedavi altına alındı.

Zonguldak'ın Alpalı ilçesinde yurttaşlar çayda sazlıkların arasında yaralı bir kuş fark etti. Durumu zabıtaya bildirdiler.

Yaralı kuşu kurtarmak için çalışma başlatıldı. Zabıta, itfaiye ve Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, kuş için seferber oldu.

İtfaiye eri merdiven yardımıyla çay yatağına indi. Sazlıkların arasındaki kuşu çıkardı. Merkez ekiplerine teslim etti.

Tedavi altına alınan gri balıkçıl kuşun avcılar tarafından vurulduğu anlaşıldı. Kanadından saçma ile yaralanan balıkçıl kuş tedavi edildi.

ulusal.com.tr

Radyasyonun etkilerini azaltan kumaş geliştirildi Gündem Gelecek için umut veriyorlar Gündem Medeni Kanun'un 93. yılı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem