4 yaşındaki minik piyanist Elif Ertunç ödül aldı

4 yaşındaki minik piyanist Elif Ertunç, 4'üncü Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda en genç katılımcı ödülünü aldı. Piyano çalmaya 3 yaşında başlayan minik Elif, yerli eserlerin yanısıra Beethoven'ın "9'uncu Senfoni"sinden de bir bölümü çalabiliyor.

Duyduğunuz bu notalar, henüz 4 yaşında olan Elif Ertunç'un çaldığı piyanodan geliyor. Piyanoya 3 yaşında başlayan minik Elif, 4'üncü Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda en genç katılımcı ödülünü almayı başardı.

Yaklaşık bir yıldır müzik ve piyano eğitimi alan minik piyanist, ödül aldığı için çok mutlu. Piyano çalmayı da çok seviyor.

Baba Recep Ertunç, Elif'in piyano çalmaya başladıktan sonra matematiğinin de ilerlediğini söyledi.

4 yaşında ödül alan minik piyanist, "Kuş Uçar" ve "Kara Basma İz Olur" gibi eserlerin yanı sıra, Beethoven'in "9'uncu Senfoni"sinden de bir bölüm çalabiliyor. Minik Elif, ileride ünlü bir müzisyen ve ressam olmak istiyor.

İzmir'de efsaneler gecesi Kültür Sanat Turandot operası başkentte Kültür Sanat Ayşe Seda Meral'in kişisel resim sergisi Ankara'da Galeri Akdeniz'de açıldı Kültür Sanat Aşık Veysel türküleri Latin Amerika'da Kültür Sanat Suna Kan son yolculuğuna uğurlandı Kültür Sanat Sihirli Pabuçlar Bale Okulu 45. yılını kutladı Kültür Sanat "Sanatçı Anadolu’dan yanaysa kıymetli" Kültür Sanat Asiye Dinçsoy da Türkiye'yi karaladı Kültür Sanat Atatürk'ün "Türk nedir?" sorusuna verdiği cevap duygulandırdı Kültür Sanat Cumhuriyet'in 100. yılına özel animasyon Kültür Sanat “Bir Destandır Çanakkale” oyunu büyük ilgi görüyor Yurt Aşık Veysel vefatının 50. yılında anıldı Yaşam