Ankara'nın göbeğinde yıkım skandalı

Başkentin göbeğinde tam bir "yıkım" skandalı yaşanıyor. Sıhhiye'deki Eski Danıştay binasının yıkımında neredeyse hiçbir güvenlik önlemi yok. Binanın 15’inci katından bölgeyi tozu dumana katan molozlar atılıyor. Üstelik işçilerin güvenlik kemeri, maske ve gözlük de takmıyor. Yıkıma bölge sakinleri ve esnaf tepkili. İşte Ulusal Kanal kameralarına takılan o skandal görüntüler.

Görüntüler, Başkentin göbeğinde bulunan Sıhhiye’deki Eski Danıştay Binası'ndan.

Önlem alınmadan yapılan yıkım çalışmasında molozlar binanın 15’inci katından atılıyor.

Skandal yalnızca bununla sınırlı değil. Yıkım çalışmalarında çalışan işçiler de güvenlik kemeri takmıyor. Üstelik işçiler toza karşı kendilerini koruyacak maske ve gözlük de kullanmıyor.

Skandal yıkıma bölge sakinleri ve esnaf da tepkili

Esnafa göre bu sorumsuzluğun sorumlusu Ankara Büyükşehir Belediyesi.

HABER: CEM BAYAN

KAMERA: UĞUR MARANGOZ – BARIŞ YURTERİ

ulusalkanal.com.tr

Yoğun yağış sonrası İstanbul'da taşkın Gündem Genç kız tüm çabalara rağmen atlayarak intihar etti Gündem Erdoğan, müzakerelerin sonuç vermesi için Halep'e yönelik operasyonları durdurulmasını istedi Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem