Fenerbahçe'de sancılı dönem

Çalkantılı günler yaşayan Fenerbahçe'de kulüp başkanı Ali Koç gelişmeleri değerlendirdi. Yeni hoca arayışının olmadığını ifade eden Koç, Volkan Demirel'in neden kadro dışı kaldığını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, adı teknik direktörlük için anılan Ersun Yanal ve kadro dışı bırakılan isimlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Sergilediği futbolla sancılı bir dönemden geçen Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışı yok.

Sarı Lacivertli takımda başta takım kaptanı Volkan Demirel olmak üzere Aatif Chahechouhe (Atıf Şeyşu) ve Nebil Dirar'ın kadro dışı bırakılması gündem olmuştu. Ali Koç, bu kararların nedenini açıkladı.

Fenerbahçe TV'de konuşan Koç, çarpıcı açıklamalar yaptı.

ulusal.com.tr

Cimnastikte olimpiyat heyecanı Spor Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı Spor Görme engelli milli sporcu Mustafa Aslan, azmi ile görenleri imrendiriyor Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor